Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman

de ralu_ca in Porc, 27 Iun 2015 | 9185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • putin unt
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • 6 felii muschiulet afumat
  • 100 g branza rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman:

Cartofii i-am spalat bine, apoi i-am fiert pentru 15 minute.

In vasul roman, uns cu unt, am pus cartofii si printre ei, feliile de muschiulet de porc, am condimentat de sare, piper, busuioc si rozmarin si pe deasupra am presarat branza. Am pus capacul vasului si am introdus la cuptor pentru approx 1 ora la foc moderat. Spre final, am dat capacul la o parte si am lasat approx 10 minute sa se rumeneasca.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

28.06.2015, 20:42

Daaa, chiar imi place mult!

Gicuta 1

28.06.2015, 21:44

Arata foarte bine!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 14:58

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mustar